STVV toont karakter en haalt dubbele achterstand op in Oostende

STVV heeft op de derde speeldag van Play-Off 2 gelijkgespeeld op het veld van KV Oostende. Het werd 2-2. De Kanaries maakten een dubbele achterstand nog goed in een dolle tweede helft. De Sart en Botaka maakten de Truiense doelpunten.

Richairo Zivkovic onderscheidde zich met snelheid, vuurkracht en precisie, maar de twee goals van de aanvaller van Jong Oranje hielpen KV Oostende niet aan zijn eerste zege in de play-offs. Zivkovic scoorde voor de derde week op rij. Ditmaal na een heerlijke voorbereiding van Canesin. Iets voor de rust verdubbelde Zivkovic het verschil, alweer na voorbereidend werk van Canesin.

In de tweede helft gingen de hemelsluizen wagenwijd open, voetballen werd steeds moeilijker. Maar het belette de ingevallen De Sart niet om de aansluitingstreffer te maken. De vleugels van de Kanaries hadden geen last van de regen en ze zochten gretig de gelijkmaker. Die viel dan ook, vijf minuten voor affluiten via Botaka. Bourard kreeg in het absolute slot nog dé kans op de 2-3, maar hij kon zijn schot niet kadreren.

Bron: hbvl.be / Foto: hbvl.be

Gerelateerde berichten