De eerste aanwinsten, en de eerste oefenwedstrijd

De eerste 3 aanwinsten voor het nieuwe seizoen zijn gepresenteerd bij STVV. Hopelijk volgt de rest binnen een kort tijdbestek. De spelers worden hieronder voorgesteld. Daarnaast speelde STVV zijn eerste oefenwedstrijd bij KVK Wellen. Deze werd eenvoudig gewonnen met 0-6.

Duckens Nazon is een Kanarie!

STVV sloot zonet een contract af met de 24-jarige Duckens Nazon. Een 23-voudig Haitiaans international. Nazon komt over van Wolverhampton Wanderers en tekent nu voor drie jaar bij STVV. Nazon werd geboren in Parijs. Nazon speelt het liefst als diepe spits, maar hij kan ook als hangende spits of als linksbuiten uit de voeten. In maart 2014 debuteerde hij bij de nationale elf van Haïti. Hier zit hij ondertussen aan 23 interlands en 10 doelpunten.

#WelcomeAlexandre

De kogel is door de Kerk. Alexandre De Bruyn komt definitief over naar de Kanaries. De aanvallende middenvelder tekende een contract van twee jaar plus twee jaar optie op Stayen en komt over van Lommel SK waar hij vorig seizoen 16 doelpunten scoorde. De 24-jarige De Bruyn, die ook als linksbuiten en schaduwspits zijn plan kan trekken, speelde eerder voor de U19 en U21 van RSC Anderlecht. Hij trainde gisteren al een eerste keer mee met de A-kern.

Elton Acolatse voor drie jaar van STVV

Elton Acolatse, de flitsende winger uit Nederland, tekende vandaag een driejarig contract op Stayen. Acolatse komt over van landskampioen Club Brugge. Vorig seizoen verdedigde Acolatse de geelblauwe kleuren van de Kanaries op huurbasis maar door veel blessureleed kwam hij amper aan spelen toe. Tijdens de playoffs wist de 22-jarige winger de STVV-top te overtuigen na enkele sterke wedstrijden.

Kanaries winnen eerste oefenpot op veld van KVK Wellen

De Kanaries wonnen vandaag hun eerste oefenpot van het seizoen op het veld van KVK Wellen. 0-6 werd het met doelpunten van Boli (2x), De Bruyn, Janssens, Asamoah en Abrahams.

STVV eerste helft: Steppe, Teixeira, Tomiyasu, Antunes, De Norre, Bezus, De Petter, De Sart, De Bruyn, Botaka en Boli

STVV tweede helft: Steppe, Mataresse, Opdenakker, Dussaut, Blagojevic, Bourard, Asamoah, Abrahams, Ito (wissel Goddard), Janssens en Nitcheu

Bron: STVV / Foto’s: STVV

 

Gerelateerde berichten