Facundo Colidio, Jordan Botaka en Wataru Endo!

Facundo Colidio nieuwe spits STVV

De Argentijn Facundo Colidio komt op huurbasis over van Inter Milaan tot juni 2020. De 19-jarige spits is een jeugdproduct van Club Atlético Boca Juniors in Argentinië. In 2017 verhuisde hij van de Argentijnse ploeg naar de Italiaanse topclub Inter Milaan voor 9,5 miljoen euro. Hij wordt gezien als één van de grootste talenten uit Argentinië. Facundo is een scorende spits die ook zijn ploeggenoten weet te vinden met een assist. 

Jordan Botaka tekent nieuw contract bij STVV

Jordan Botaka tekende een contractverlenging bij de Kanaries. De 26-jarige Congolees speelt sinds het seizoen 2017-2018 voor STVV. Hij speelde ondertussen al 83 officiële wedstrijden voor de Kanaries en scoorde hierin 16 doelpunten. Sinds vorig seizoen draagt Jordan de kapiteinsband en hij vervult deze rol met glans. Eerder kwam Jordan Botaka uit voor Sporting Lokeren, Club Brugge, Belenenses SAD, SBV Excelsior, Charlton Athletic en Leeds United. De club is verheugd om Jordan langer aan zich te binden. 

Wataru Endo op huurbasis naar Stuttgart

Wataru Endo vertrekt op huurbasis voor 1 seizoen naar het Duitse VfB Stuttgart. STVV en VfB Stuttgart kwamen zonet een huurovereenkomst van één seizoen overeen. Wataru traint vandaag al mee met het team uit de 2. Bundesliga. Hij speelde 31 wedstrijd voor onze club en kwam daarin twee maal tot scoren. De hele club wenst Wataru veel succes toe bij VfB Stuttgart. 

Bron: STVV

Gerelateerde berichten